Η MasterDom είναι μία οικογενειακή επιχείρηση με ένα πλούσιο και καταξιωμένο παρελθόν. Όλα ξεκίνησαν από τον πατέρα μας, Ιωάννη Αναγνωστόπουλο, από το 1969, ο οποίος δραστηριοποιήθηκε στο χώρο της κατασκευής, ανακαίνισης και διασκευής επαγγελματικών και μη χώρων.

Επίσημη πρώτη, για την εταιρεία μας ήταν το έτος 2000. Οι γιοι του, Σωκράτης, Χρύσανθος και Γιώργος, αξιοποιώντας την τριαντάχρονη πείρα του, αναλάβαμε την επιχείρηση, αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με τις ίδιες αξίες ποιότητας και ήθους. Ένα κοινό όνομα για τους τρεις μας ήταν το Anagon, ένας απλός αναγραμματισμός του επιθέτου μας.

Τα τελευταία αυτά χρόνια καταπιαστήκαμε με μια πληθώρα έργων, μικρής ή μεγάλης κλίμακας.  Ήταν για εμάς μια περίοδο με πολλή δουλειά, γεμάτη δημιουργικότητα, πλούσιο portofolio, αλλά και πολλές ηθικές ανταμοιβές. Γνωρίσαμε αξιόλογους ανθρώπους που με τα καλά λόγια τους, μας ενθάρρυναν να συνεχίσουμε την προσπάθεια και να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό.

Παράλληλα, ο αγώνας μας για εύρεση αξιόπιστων και τεχνικά καταρτισμένων συνεργατών ήταν διαρκείς. Όλα αυτά τα χρόνια είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με δεκάδες ανθρώπους , οι οποίοι έβαλαν με την σειρά τους, το λιθαράκι στο σημερινό αποτέλεσμα.

Το 2015 η ανακατασκευή της ιστοσελίδας μας, με στόχο να εξυπηρετείστε πιο άνετα και εύκολα, μας έδωσε την ευκαιρία να ψάξουμε για ένα όνομα που θα σήμαινε από μόνο του κάτι για εσάς που ψάχνετε για ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Κι αν το πρώτο όνομα (Anagon) το είχε βρει ο Σωκράτης σε δευτερόλεπτα, ανεβασμένος σε μια σκαλωσιά, τώρα το αναθέσαμε σε κειμενογράφο και το επιλέξαμε με μεγάλη προσοχή.

MasterDom στα Αγγλικά, σημαίνει να κατέχεις πολύ καλά τη γνώση στον τομέα της ειδικότητάς σου.

Πριν κατοχυρώσουμε επίσημα τη νέα επωνυμία μας "ΑΦΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ε.Ε." με τον διακριτικό τίτλο MasterDom, ξέραμε ότι στη χειρότερη εποχή για την οικοδομή στην Ελλάδα, αν δεν είσαι αποφασισμένος να προσφέρεις στους πελάτες σου λύσεις που να διασφαλίζουν την ποιότητα, την ταχύτητα και την οικονομία, καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα.

Εύχομαι τα επόμενα δεκαπέντε χρόνια να είναι εξίσου δημιουργικά, με καλές συνεργασίες...