Το ακίνητο ανακατασκευάστηκε σε πολύ καλό χρονικό διάστημα γύρω στους τρεις μήνες, όπως είχαμε συνεννοηθεί.

Το κόστος δεν έφυγε πολύ, έφυγε λίγο αλλά όχι πολύ, από τον αρχικό σχεδιασμό, η συνέπεια ήταν πραγματικά εντυπωσιακή για τα ελληνικά δεδομένα...

Το αποτέλεσμα μπορώ να πω πως με ικανοποίησε πολύ, παρόλο που θεωρώ ότι είμαι μάλλον ένας απαιτητικός και δύσκολος άνθρωπος.

5 / 5
 

Είναι μια σοβαρή εταιρία η οποία έχει επαγγελματισμό, συνέπεια και τηρεί πολύ αυστηρά το χρονοδιάγραμμα.... 

Ανεπιφύλακτα, σε οποιονδήποτε χρειαστεί να κάνει μια ανακαίνιση στο σπίτι του, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την MasterDom, διότι θα μείνετε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι, για αυτό το οποίο συμφωνείτε και πληρώνετε.

5 / 5
 

Η συνεργασία μας με τον Χρύσανθο και τον Σωκράτη ήταν πολύ καλή από την αρχή μέχρι το τέλος. Ήρθαν στον χώρο μας αρκετές φορές μέχρι να αποφασίσουμε για την ανακαίνιση του καταστήματός μας και μας ''έδειξαν'' βήμα-βημα την εξέλιξη των εργασιών.

5 / 5
 

Θεωρούμε ότι σταθήκαμε ιδιαίτερα ''τυχεροί'' που επιλέξαμε την εταιρεία σας για κάτι τόσο σημαντικό όσο μια ολική και ριζική ανακαίνιση σπιτιού καθώς είναι σπάνιο στις μέρες μας, όχι μόνο να ολοκληρωθεί μια τέτοια εργασία ακριβώς στο χρονικό περιθώριο που είχαμε βάλει από την αρχή - 1 μήνας μόνο!

5 / 5
 

Καταλήγοντας θα ήθελα να πω και να τονίσω το τρίπτυχο της επιτυχίας τους, που είναι επαγγελματισμός, συνέπεια και συνεργασία. Αξίζει να εμπιστευτούμε αυτά τα νέα παιδιά.

5 / 5

Απόλυτη διαφάνεια, πλήρης επαγγελματικότητα, συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, συνεχής ενημέρωση με δικιά τους πρωτοβουλία, λεπτομερειακά δικαιολογημένες προσφορές και κοστολόγια με ανύπαρκτη απόκλιση μεταξύ της προσφοράς και της τελικής χρέωσης, πιστή τήρηση όλων των συμφωνηθέντων. Δεν θα μπορούσα παρά να συνεχίσω να λέω μόνο καλά λόγια, χωρίς καμία υπερβολή.

5 / 5

Μας συγκίνησε η συνέπεια των δύο υπεύθυνων αδερφών, του Χρύσανθου και Σωκράτη Αναγνωστόπουλου, στην προσπάθειά τους να είναι συνεπείς σε ό, τι είχαμε προσυμφωνήσει. Οι ίδιοι με τη συνεχή παρουσία τους εναλλάξ στο χώρο και με το σωστό συνδυασμό των συνεργείων δούλευαν πυρετωδώς ακόμα και τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου. Τους εμπιστευτήκαμε τα κλειδιά του σπιτιού μας και το αποτέλεσμα μας αντάμειψε με το παραπάνω.

5 / 5

Είχαμε τη τύχη να συνεργαστούμε με τη Masterdom στην ανακαίνιση του σπιτιού μας το καλοκαίρι του 2017. Όταν πήραμε την απόφαση για την ανακαίνιση, κάναμε μια έρευνα στο Internet και αρχίσαμε να παίρνουμε προσφορές από διάφορες εταιρίες.

Στη συνάντησή μας με το Χρύσανθο μας έκανε πολύ καλή εντύπωση η ευγένεια, το ήθος αλλά και ο επαγγελματισμός του.
Ηταν ο μοναδικός που μας έκανε μια αναλυτική προσφορά τόσο όσον αφορά ο κόστος αλλά και τη χρονική διάρκεια της ανακαίνισης.

Η συνέχεια της συνεργασίας μας, δικαίωσε πέρα για πέρα την επιλογή μας να τους εμπιστευθούμε.

5 / 5

Αγαπητοί κύριοι Σωκράτη και Χρύσανθε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλατε για να ανακαινίσετε πλήρως και τάχιστα το γερασμένο και γεμάτο φθορές διαμέρισμά μου, μεταμορφώνοντάς το σε ένα πανέμορφο και παράλληλα λειτουργικό μικρό παλατάκι.

Προς όλους όσοι διστάζουν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους,  θα ήθελα να επισημάνω ότι προσωπικά δεν μου συνέστησαν τη Masterdom μέλη της οικογένειάς μου ή φίλοι, αλλά την ανακάλυψα τυχαία στο Ίντερνετ όταν έγραψα στην αναζήτηση «ανακαίνιση διαμερίσματος».

5 / 5