Decoration, Grand Pi, Masterdom

Ποιοι Είμαστε

Από το 1969 ασχολούμαστε με την κατασκευή και ειδικευόμαστε στην ανακαίνιση σπιτιού, στην επέκταση μονοκατοικίας, καθώς και στην ανακαίνιση, επέκταση και διασκευή επαγγελματικών χώρων.

Ο ιδρυτής της εταιρείας έχει καταξιωθεί στην ελληνική κατασκευαστική αγορά με μακρόχρονες συνεργασίες, οι οποίες στηρίχτηκαν στην αξιοπιστία για άρτια κατασκευή και διασκευή. Επί 30 χρόνια, το όνομα “Ιωάννης Αναγνωστόπουλος” έχει εξασφαλίσει την ποιότητα κατασκευής ή διασκευής σε περισσότερα από 200 υποκαταστήματα τραπεζών (Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Αγροτική Τράπεζα, Eurobank κ.ά.) και δεκάδες επαγγελματικούς χώρους (Market In, Vodafone, ΟΠΑΠ κ.ά) και κατοικίες.

Από το 2000, οι γιοι του, Σωκράτης, Χρύσανθος και Γιώργος Αναγνωστόπουλος, αξιοποιώντας την τριαντάχρονη πείρα του, αναλάβαμε την επιχείρηση, αποφασισμένοι να συνεχίσουμε με τις ίδιες αξίες ποιότητας και ήθους. Ένα κοινό όνομα για τους τρεις μας ήταν το ANAGON, ένας απλός αναγραμματισμός του επιθέτου μας, για το οποίο δικαιούμαστε να νιώθουμε υπερήφανοι.

Το 2015 η ανακατασκευή του site μας, με στόχο να εξυπηρετείσθε πιο άνετα και εύκολα, μας έδωσε την ευκαιρία να ψάξουμε για ένα όνομα που θα σήμαινε από μόνο του κάτι για εσάς που ψάχνετε για ανακαινίσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Κι αν το πρώτο όνομα (Anagon) το είχε βρει ένας από μας σε δευτερόλεπτα, ανεβασμένος σε μια σκαλωσιά, τώρα το αναθέσαμε σε κειμενογράφο και το επιλέξαμε με μεγάλη προσοχή.

Masterdom στα Αγγλικά, σημαίνει να κατέχεις πολύ καλά τη γνώση στον τομέα της ειδικότητάς σου.

Δικαιούμαστε τον τίτλο του Ειδήμονα της Δόμησης;

Πριν κατοχυρώσουμε επίσημα τη νέα επωνυμία μας "ΑΦΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ & ΣΙΑ Ε.Ε." με τον διακριτικό τίτλο “MasterDom”, ξέραμε ότι στη χειρότερη εποχή για την οικοδομή στην Ελλάδα, αν δεν είσαι αποφασισμένος να προσφέρεις στους πελάτες σου λύσεις που να διασφαλίζουν την ποιότητα, την ταχύτητα και την οικονομία, καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα.

Με αυτή τη δέσμευση, η MasterDom τόσων δεκαετιών θα δικαιώσει και τη δική σας επιλογή για ανακαίνιση σπιτιού ή επαγγελματικού χώρου.

Επιτυχία

Tα άρτια έργα της MasterDom Τεχνικής Κατασκευαστικής είναι αποτέλεσμα της επιλογής των Προμηθευτών και των Υπεργολάβων μας και της άριστης, άψογα συντονισμένης συνεργασίας, που εγγυάται την παράδοση του έργου εντός των συμφωνηθέντων πλαισίων κόστους, χρόνου και ποιότητας.

Ποιότητα

Η MasterDom Τεχνική Κατασκευαστική παραδίδει ποιοτικά άψογα έργα, με σεβασμό στις απαιτήσεις των πελατών της. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στα σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά εφαρμογής και στις λεπτομέρειες της κατασκευής. Αξιολογούμε διαρκώς τους συνεργάτες μας διασφαλίζοντας σε κάθε φάση τα πρότυπα ποιότητας για τα οποία εγγυάται η Εταιρεία μας.

Ασφάλεια

Κύρια μέριμνα της MasterDom Τεχνικής Κατασκευαστικής είναι η συνεχής διασφάλιση υγιεινών εργασιακών συνθηκών, που εξαλείφουν τους κινδύνους ατυχημάτων και τραυματισμών και αυξάνουν την αποδοτικότητα.

Απορρίμματα - Μπάζα

Σε όλη τη διάρκεια του έργου, διαχωρίζουμε καθημερινά τα απορρίμματα της οικοδομής σε ανακυκλώσιμα και μη υλικά και τα απομακρύνουμε φροντίζοντας για την οικολογική διαχείριση των μπάζων.

Anagnostopoylos sokratis

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Διοίκηση Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Πειραιά

Οικονομολόγος ΟΠΑ

Anagnostopoylos giorgos

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολιτικός Mηχανικός ΕΜΠ

Construction Project Management, MSc

Information Technology, MSc

Anagnostopoylos xrysanthos

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

Ηλεκτρολόγος Mηχανικός ΕΜΠ

Construction Project Management, MSc