ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

5/5

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΓΕΩΡΓΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Αγαπητοί κύριοι Σωκράτη και Χρύσανθε,

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την τεράστια προσπάθεια που καταβάλατε για να ανακαινίσετε πλήρως και τάχιστα το γερασμένο και γεμάτο φθορές διαμέρισμά μου, μεταμορφώνοντάς το σε ένα πανέμορφο και παράλληλα λειτουργικό μικρό παλατάκι.

Προς όλους όσοι διστάζουν να ανοίξουν την πόρτα του σπιτιού τους,  θα ήθελα να επισημάνω ότι προσωπικά δεν μου συνέστησαν τη Masterdom μέλη της οικογένειάς μου ή φίλοι, αλλά την ανακάλυψα τυχαία στο Ίντερνετ όταν έγραψα στην αναζήτηση «ανακαίνιση διαμερίσματος».

Αυτό που τράβηξε το ενδιαφέρον μου για τη Masterdom ήταν οι οικονομικές προσφορές, οι φωτογραφίες των έργων, καθώς και οι απόψεις των πελατών που ανέφεραν πόσο ικανοποιημένοι έμειναν. Άλλωστε γι’ αυτό πήρα το θάρρος να γράψω και τη δική μου εμπειρία, για να παρακινήσω όσους ενδιαφέρονται για τη δουλειά σας να σας εμπιστευτούν, γιατί ειλικρινά προσφέρετε περισσότερα από όσα κανείς περιμένει.

Κατά τη πρώτη γνωριμία μας, αρχικά με τον κ. Χρύσανθο και έπειτα με τον κ. Σωκράτη στο γραφείο που διατηρούν στην Καισαριανή, μου ενέπνευσαν αμέσως εμπιστοσύνη. Πρόκειται για δύο αδέρφια οικογενειάρχες, έντιμους, σοβαρούς και ευσυνείδητους επαγγελματίες, που ενδιαφέρονται πραγματικά για την δουλειά που αναλαμβάνουν και παρίσταντο με συνέπεια οι ίδιοι προσωπικά στον τόπο εργασίας, καθημερινώς. Να υπογραμμίσω δε, ότι διαμένω στο εξωτερικό και ότι δεν είχα το χρόνο να παρευρίσκομαι κατά τη διάρκεια των εργασιών στο διαμέρισμα. Έτσι, μόλις καταλήξαμε στα νέα σχέδια της κουζίνας και του μπάνιου, στην επιλογή υλικών, καθώς και σε ορισμένες προσωπικές επιθυμίες για έξτρα εργασίες (καλωδίωση και εγκατάσταση συναγερμού, ηλιακός θερμοσίφωνας, γρανίτης στην κουζίνα, καλώδια για δορυφορική κεραία, κλπ.) μου παραδόθηκε η νέα οικονομική προσφορά και με τη σειρά μου παρέδωσα τα κλειδιά του σπιτιού μου.

Η τηλεφωνική ενημέρωση ήταν καθημερινή και μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων λάμβανα φωτογραφίες για την πρόοδο των εργασιών. Έπειτα από μόλις 37 ημέρες παρέλαβα ένα ολοκαίνουργο, ευχάριστο και πρακτικό διαμέρισμα στην τιμή και στο χρόνο που είχαμε συμφωνήσει.

Και πάλι σας ευχαριστώ ολόψυχα για τη συνεργασία μας και σας εύχομαι κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ειλικρινά το αξίζετε.

 

Με εκτίμηση,

Γεωργία Γεωργάκη 

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ