ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΙΣΒΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

5/5

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΡΙΣΒΑ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΥΚΑΚΙ

Όταν μπήκαμε στη διαδικασία να προγραμματίσουμε την ανακαίνιση του διαμερίσματός μας στο Κουκάκι, το καλοκαίρι του 2013, για να ξεκινήσει ο γιος μας τη φοιτητική του ζωή, προβληματιζόμασταν γιατί από τη μια μας πίεζε ο χρόνος και από την άλλη βαδίζαμε χωρίς συστάσεις, σχεδόν "στα τυφλά".

 Αναζητήσαμε πληροφορίες στο Διαδίκτυο, πήραμε κάποιες προσφορές, ήρθαμε σε επαφή με αρκετούς επαγγελματίες, αλλά καταλήξαμε στην MasterDom κατασκευαστική, σαφώς και όχι μόνο για τις προσιτές τιμές αλλά και για την ποικιλία εναλλακτικών προοπτικών που μας προσέφερε. Από τότε ξεκίνησε μια σχέση και συνεργασία εξαιρετική που εξασφάλισε ισχυρούς φιλικούς δεσμούς.

Η πρώτη εντύπωση είναι σίγουρα καθοριστική και αυτή την κέρδισε επάξια ο κύριος Χρύσανθος Αναγνωστόπουλος ο οποίος μας εντυπωσίασε για την απλότητά του, το ήθος του, αλλά και για το ενδιαφέρον που επέδειξε, σε συνδυασμό με έναν επαγγελματισμό που αναδείχτηκε στην πορεία, συνδεδεμένος με γνωστική και τεχνική κατάρτιση.. 

Ενημερωθήκαμε για τα προγράμματα και τις προσφορές, για τους συνεργάτες τεχνικούς που πλαισιώνουν την εταιρία και πήραμε εγγύηση διασφάλισης ποιότητας και απόλυτης τήρησης χρονοδιαγραμμάτων. 

Δεδομένου ότι η έδρα μας ήταν στη Σαντορίνη και διαθέταμε μόνο ένα μήνα μέσα στο καλοκαίρι για διαρκείς μετακινήσεις, η τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων ήταν κάτι που μας άγχωνε προκαταβολικά. Επιπλέον, οι εργασίες ήταν αρκετά εκτεταμένες λόγω ανάγκης διαμόρφωσης ενός δωματίου σε στούντιο με ειδική ηχομόνωση. 

Όλα έγιναν όπως τα είχαμε συμφωνήσει, το σπίτι μεταμορφωνόταν με γρήγορους ρυθμούς και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό.

Μας συγκίνησε η συνέπεια των δύο υπεύθυνων αδερφών, του Χρύσανθου και Σωκράτη Αναγνωστόπουλου, στην προσπάθειά τους να είναι συνεπείς σε ό, τι είχαμε προσυμφωνήσει. Οι ίδιοι με τη συνεχή παρουσία τους εναλλάξ στο χώρο και με το σωστό συνδυασμό των συνεργείων δούλευαν πυρετωδώς ακόμα και τις μέρες του Δεκαπενταύγουστου. Τους εμπιστευτήκαμε τα κλειδιά του σπιτιού μας και το αποτέλεσμα μας αντάμειψε με το παραπάνω. Πρόκειται για άριστους επαγγελματίες που συνέβαλαν με τα συνεργεία τους στην εξασφάλιση μιας άνετης και πάνω απ΄όλα λειτουργικής κατοικίας.

Σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα φίλοι Χρύσανθε και Σωκράτη και σας ευχαριστούμε για όλα. 

 

Με αγάπη και εκτίμηση,

Κώστας - Μαριέττα - Χάρης

(Οικογένεια Ρισβά)

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ