ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

5/5

ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ, ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΥΚΗ

Είχα την χαρά να συνεργαστώ με την εταιρία των αδελφών Αναγνωστόπουλου, δυο φορές τα δυο τελευταία χρόνια, για την ανακαίνιση της διώροφης διπλοκατοικίας που μεγάλωσα στην Πεύκη. Την ίδια περίοδο έκαναν και την ανακατασκευή των διαμερισμάτων δυο πρώτες ξαδέρφες μου στην Καλλιθέα, μέσα από την οποία και έγινε η αρχική γνωριμία με την MasterDom. Για εμένα έκαναν την πλήρη ανακατασκευή μια κουζίνας και δυο μπάνιων, καθώς και άλλες μικρότερες παρεμβάσεις, για τις ξαδέρφες μου ακόμη μεγαλύτερες παρεμβάσεις. Βρισκόμενος στο εξωτερικό κατά την διάρκεια και των δυο ανακαινίσεων, χωρίς δηλαδή να έχω την δυνατότητα για κανέναν απολύτως επιτόπιο έλεγχο κατά την διάρκεια των εργασιών, έμεινα όχι απλά ικανοποιημένος αλλά εντυπωσιασμένος από το τελικό αποτέλεσμα. 

Απόλυτη διαφάνεια, πλήρης επαγγελματικότητα, συνέπεια στα χρονοδιαγράμματα, συνεχής ενημέρωση με δικιά τους πρωτοβουλία, λεπτομερειακά δικαιολογημένες προσφορές και κοστολόγια με ανύπαρκτη απόκλιση μεταξύ της προσφοράς και της τελικής χρέωσης, πιστή τήρηση όλων των συμφωνηθέντων. Δεν θα μπορούσα παρά να συνεχίσω να λέω μόνο καλά λόγια, χωρίς καμία υπερβολή. 

Οι συζητήσεις με τον Χρύσανθο, μια και είχε την καλοσύνη να χρησιμοποιήσουμε το δικό του αυτοκίνητο για να διαλέξουμε μαζί κουζίνα και είδη υγιεινής και φάγαμε αρκετή ώρα σε μετακινήσεις στην Αθήνα παρέα, με βοήθησαν να εκτιμήσω ακόμη παραπάνω την πορεία της οικογενειακής επιχείρησης, την συνέπεια και το ήθος τους."

Αναστάσης Περράκης

Βιολόγος PhD,

Διευθυντής ερευνών στο Ολλανδικό Ινστιτούτο για τον Καρκίνο

ΔΕΣ ΕΠΙΣΗΣ