Decoration, Grand Pi, Masterdom

Τι προσφέρουμε

Μελέτη έργου

Οι σχεδιαστικές λύσεις και προτάσεις των έμπειρων μηχανικών της MasterDom αποδίδουν με λεπτομέρεια και σαφήνεια την πλήρη εικόνα του έργου με αναλυτικά αρχιτεκτονικά σχέδια (Kατόψεις - Όψεις - Τομές), ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες και τεχνικές προδιαγραφές.

Φωτορεαλιστικές Απεικονίσεις

Προκειμένου να πάρετε τις σωστές για εσάς τελικές αποφάσεις για την ανακαίνιση, επέκταση ή διασκευή του χώρου σας, πρέπει να είστε σε θέση να κατανοήσετε πλήρως τις αρχιτεκτονικές λύσεις που θα σας προτείνουμε: τα δισδιάστατα αρχιτεκτονικά σχέδια, τη χωροδιάταξη, τους όγκους, τα υλικά, τις υφές, τον φυσικό και τεχνητό φωτισμό.

Για να αποφασίσετε με καθαρή ματιά και χωρίς να χρειάζεται να έχετε τεχνικές γνώσεις, η MasterDom σας παρουσιάζει τις προτάσεις της και με σχέδια σε τρεις διαστάσεις. Με τα αρχιτεκτονικά προγράμματα υψηλού φωτορεαλισμού που διαθέτουμε, θα δείτε έναν έναν όλους τους χώρους του έργου σε φωτορεαλιστικές τρισδιάστατες απεικονίσεις, που δίνουν καθαρά την αίσθηση του τελικά διαμορφωμένου χώρου.

Κοστολόγηση Έργου

Στον προϋπολογισμό του έργου σας, θα μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή των εργασιών που θα πραγματοποιηθούν και των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε, βάσει της συμφωνίας επί των αρχιτεκτονικών σχεδίων. Έτσι θα είστε σε θέση να εκτιμήσετε χωρίς καμμία αμφιβολία ότι οι τιμές μας είναι όχι μόνο ανταγωνιστικές, αλλά και προσιτές.

Πιστοποιητικά

Η MasterDom αναλαμβάνει την:

  • Έκδοση Υπεύθυνης Δήλωσης Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη, από έμπειρο Hλεκτρολόγο Mηχανικό του Ε.Μ.Π.
  • Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίου, από έμπειρο Ενεργειακό Επιθεωρητή

Ανακαίνιση Κατοικιών, Επέκταση ή Κατασκευή

Η MasterDom δραστηριοποιείται στην ανακαίνιση διαμερισμάτων και στην κατασκευή, επέκταση ή ανακαίνιση μονοκατοικιών και εξοχικών κατοικιών. Η κατασκευή του έργου πραγματοποιείται με υπευθυνότητα και συνέπεια από τα συνεργεία μας και τον επιβλέποντα μηχανικό, εξασφαλίζοντας το ποιοτικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε στο κόστος και στον χρόνο που έχουμε συμφωνήσει.

Ανακαίνιση ή Διασκευή Επαγγελματικών Χώρων

Έχουμε εξειδικευθεί στην ανακαίνιση, επέκταση και διασκευή επαγγελματικών χώρων (αλλαγή χρήσης π.χ. από φαρμακείο σε δικηγορικό γραφείο) προσφέροντας ποιοτικές λύσεις, που διακρίνονται για την ταχύτητα και την οικονομία κατασκευής τους. Όλα τα έργα μας διακρίνονται από την άριστη ποιότητα κατασκευής και την αίσθηση ενός σύγχρονου, πολυτελούς επαγγελματικού χώρου. Παράλληλα, ακολουθούμε πιστά τα πρότυπα κατασκευής των πανομοιότυπων καταστημάτων (αλυσίδες super market, τραπεζικά καταστήματα, κέντρα σπουδών κ.ά.) της κάθε εταιρείας.

Επιτυχία

Tα άρτια έργα της MasterDom Τεχνικής Κατασκευαστικής είναι αποτέλεσμα της επιλογής των Προμηθευτών και των Υπεργολάβων μας και της άριστης, άψογα συντονισμένης συνεργασίας, που εγγυάται την παράδοση του έργου εντός των συμφωνηθέντων πλαισίων κόστους, χρόνου και ποιότητας.

Ποιότητα

Η MasterDom Τεχνική Κατασκευαστική παραδίδει ποιοτικά άψογα έργα, με σεβασμό στις απαιτήσεις των πελατών της. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στα σύγχρονα και αξιόπιστα υλικά εφαρμογής και στις λεπτομέρειες της κατασκευής. Αξιολογούμε διαρκώς τους συνεργάτες μας διασφαλίζοντας σε κάθε φάση τα πρότυπα ποιότητας για τα οποία εγγυάται η Εταιρεία μας.

Ασφάλεια

Κύρια μέριμνα της MasterDom Τεχνικής Κατασκευαστικής είναι η συνεχής διασφάλιση υγιεινών εργασιακών συνθηκών, που εξαλείφουν τους κινδύνους ατυχημάτων και τραυματισμών και αυξάνουν την αποδοτικότητα.

Απορρίμματα - Μπάζα

Σε όλη τη διάρκεια του έργου, διαχωρίζουμε καθημερινά τα απορρίμματα της οικοδομής σε ανακυκλώσιμα και μη υλικά και τα απομακρύνουμε φροντίζοντας για την οικολογική διαχείριση των μπάζων.

Anagnostopoylos sokratis

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ

Διοίκηση Επιχειρήσεων ΑΤΕΙ Πειραιά

Οικονομολόγος ΟΠΑ

Anagnostopoylos giorgos

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Πολιτικός Mηχανικός ΕΜΠ

Construction Project Management, MSc

Information Technology, MSc

Anagnostopoylos xrysanthos

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

Ηλεκτρολόγος Mηχανικός ΕΜΠ

Construction Project Management, MSc